Kontakt:

Krompáče

Krompáč FISKARS IsoCore L, 2,27 kg / 88 cm

Vysokokvalitný krompáč s unikátnym systémom znižujúcim vibrácie až o 50%. Kvalitná indukciou tvrdená pracovná časť z kalenej ocele. Porisko je komfortné a ergonomicky tvarované, poskytuje skvelý úchop krompáča. Jadro z inovatívneho materiálu Fibregla..

109,99€ Bez DPH: 91,66€

Krompáč FISKARS IsoCore S, 0,68 kg / 36 cm

Krompáč Fiskars IsoCoreTM je ako stvorený na rozbíjanie tvrdých povrchov, ako je napríklad štrk a spevnená, vysušená hlina (špicatý koniec). Taktiež je vhodná aj ako motyka pri kopaní tvrdej hliny (motykový koniec). Tento vysokokvalitný krompáč má ne..

44,99€ Bez DPH: 37,49€

Široký záhradný krompáč FISKARS

Záhradný široký krompáč je ideálny riešením pre tých, ktorý potrebujú kopať v tvrdej či kamenistej pôde. Násada krompáča je vyrobená z odolného materiálu FIBERGLASS - plast vystúženými sklenými vláknami, ktorý tlmí vibrácie. Oranžová úchopová časť kr..

86,99€ Bez DPH: 72,49€

Záhradný krompáč FISKARS

Záhradný krompáč je ideálny riešením pre tých, ktorý potrebujú kopať v tvrdej či kamenistej pôde. Násada krompáča je vyrobená z odolného materiálu FIBERGLASS - plast vystúženými sklenými vláknami, ktorý tlmí vibrácie. Oranžová úchopová časť krompáča ..

76,49€ Bez DPH: 63,74€

Zobrazenie 1 až 4 z 4 (1 stránok)